Karriär

Vi är Norrlands största advokatbyrå. Vi är övertygade om att bästa sättet att fortsätta vara det är att knyta till oss och behålla duktiga medarbetare.

Vi tror att medarbetare som trivs på jobbet stannar kvar. Därför gör vi vårt bästa för att skapa trivsel i våra arbetslokaler och ordna roliga aktiviteter och evenemang för våra anställda. Gemensamma aktiviteter gör att vi kommer närmare varandra och bygger det som vi brukar kalla för Kaiding-andan.

Kaiding-andan kännetecknas av hög kompetens, dynamiskt samarbete och gott kamratskap. Vår låga personalomsättning tyder på att våra medarbetare trivs med att vara en del av Advokatbyrån Kaiding.

Om du vill bli en del av Advokatbyrån Kaiding hittar du de tjänster som för närvarande är lediga under Lediga tjänster. Oavsett om det finns några lediga tjänster eller inte, är du välkommen att skicka en intresseanmälan med CV till oss. Vi är alltid intresserade av personer som kan förstärka vårt lag.

Sommarnotarier
Går du på juristlinjen, har gjort åtminstone sex terminer och är intresserad av att delta i vårt juridiska arbete kan du söka en sommarnotarietjänst hos oss. Eftersom beslut om dessa anställningar tas av respektive kontor utifrån behov och möjlighet så är du välkommen att skicka in en spontantansökan innehållande CV, personligt brev och betyg. Tjänster tillsätts i förekommande fall vanligtvis under perioden januari-februari. Skicka handlingarna till ort@kaiding.se (Byt ut ort till den ort som ansökan avser). 

Vi har kontor på följande orter:

Umeå
Skellefteå
Luleå
Piteå
Kalix
Haparanda

Praktikplatser
Vi erbjuder praktikplatser för juriststudenter. Det innebär att du praktiserar hos oss under din sista termin på juristprogrammet, samtidigt som du gör ditt examensarbete. Arbetsuppgifterna består i att biträda byråns medarbetare i olika göromål. Naturligtvis bistår vi med handledning vad gäller ditt examensarbete.

Alla typer av ansökningar görs genom att du skickar in en fullständig ansökan bestående av personligt brev, CV, betyg och eventuella referenser till info@kaiding.se.

Kaidings kontor kontor och medarbetare
Kaidings kontor
Sök medarbetare
Jurister Administrativ personal